Karin van Everdinck

Velkommen hos Everdinck Art & Therapy (Kunst & terapi). Jeg er billedkunstner, uddannet kunstterapeut og har malet siden 2008. Derudover skriver jeg digte i ny og næ, jeg kan godt li’ at kombinere billede og poesi.

I mit lille hus i skovkanten har jeg både værksted og modtager jeg klienter i terapi.

Jeg udstiller og sælger malerier og kollager. Der er fernisering Pinselørdag kl. 11-12 af min maleriudstilling “Moods” (stemninger). Alle er hjertelig velkomne.

Du får 20% rabat på al mine billeder i hele Pinsen. Mine billeder kan ses på www.everdinckart.dk

Da jeg gerne ville bruge kunsten på en dybere måde, uddannede jeg mig til kunstterapeut. Kunstterapi er psykoterapi, hvor den skabende/kreative proces er en del af terapien. Mange af mine malerier og kollager er resultat af egne udviklingsprocesser. Oftest optræder der symboler i mine billeder.

På min hjemmeside www.everdinck.dk kan du læse mere om kunstterapi. Jeg tilbyder individuel terapi og har 2 udviklingsgrupper, der mødes hver 2. uge. Jeg afholder også kreative workshops.

Du har mulighed for at deltage i et gratis ½ times workshop i kunstterapi hver eftermiddag kl. 14 – kl. 14.30, hvor jeg viser en kunstterapeutisk metode.

Telefon: 24 48 04 47
Email: everdinck@gmail.dk
Web: www.everdinck.dk og www.everdinckart.dk