Karin Jønson

Velkommen til en anderledes kunstoplevelse. På en tur rundt i vores mindfulness-have, kan du opleve oliemalerier og kunst under titlen: “man kan male på alt”.
“Man kan male på alt” er blevet til i samarbejde med Autolaker Per Andersen. Det drejer sig om f.eks. taburetter, borde og meget andet med oliemaleri, der herefter bliver behandlet og lakeret flere gange af Per Andersen.
Som kunstner er det mit håb at fordybe mig mere i det visuelle udtryk og bruge det til at koncentrere fokus og tanker. Malerierne kan give udtryk for den stemning og sanselighed jeg oplever, eller stræber efter, og som jeg ønsker at fastholde på et lærred.

Jeg har arbejdet seriøst med maleriet i mere end 30 år og i min stræben efter læring og udvikling har jeg deltaget i forskellige kurser og skoler, bl.a. hos maleren Erik Hansen, Slagelse og maleren Robert McLean, Liseleje.
Jeg er uddannet Diplom Kunstterapeut fra Institut for Kunstterapi i Gadbjerg og jeg er optaget af at benytte kreative terapiformer, både i forbindelse med kunstterapi og i forbindelse med selvudvikling og selvindsigt.
Jeg er født i 1963 og har i mange år været optaget af det kreative og visuelle udtryk. Jeg er gift med Leif og vi glæder os begge til at byde Jer velkommen til en inspirerende oplevelse i vores have.

Tidligere udstillinger:
PMF Vestsjælland. Kursuscenter Villemose, Slagelse. Sct. Mikaels nat, Slagelse. Restaurant Fjorden, Kalundborg. Galleri BL-Glas, Slagelse. Kalundborgegnens erhvervsråd. Naturgas Sjælland. Statoil, Kalundborg. Vestsjællands Amt, Sorø. Galleri Scheel, Havrebjerg. Rådmandscentret, Skælskør. Kunstdage i pinsen 2015, 16, 18 og 20.

Telefon: 21 64 67 32
Email: karijo@live.dk
Web: www.kreativitetkunstogterapi.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.