Karin Jønson

Velkommen til en anderledes kunstoplevelse. Du kan opleve oliemalerierne på din tur rundt i vores mindfulness-have, ind i mellem natur og sanselige omgivelser.

Mine håb og drømme er, at fordybe mig mere i det visuelle udtryk og bruge det til at koncentrere fokus og tanker. Malerierne kan give udtryk for den stemning og sanselighed jeg stræber efter og som jeg ønsker at fastholdes på et lærred.

Der vil være oliemalerier og en lille smule mere…

En lille smule mere: Jeg er startet et samarbejde med Andersens Autolakering og jeg glædes over, hvor fantastisk hans håndværk kan danne baggrund for mine malerstrøj. Det drejer sig pt. om stole og taburetter.

Jeg er født i 1963 og har arbejdet seriøst med maleriet de sidste ca. 25 år og jeg er optaget af det kreative og visuelle udryk. Jeg er gift med Leif og vi bor i Havrebjerg, hvor jeg har atelier i vores mindfulness-have.

I min stræben efter læring og udvikling har jeg søgt forskellige kurser og skoler, bl.a. maleren Erik Hansen, Slagelse og maleren Robert Mc. Lean, Liseleje.

Jeg arbejder mest med oliemaling, men også med akryl og collage. Min inspiration får jeg både hjemme i vores mindfulness-have og i forbindelser med rejser og oplevelser i naturen. Jeg er i gang med uddannelse til kunstterapeut og arbejdet med de kunstterapeutiske øvelser, har også åbnet en inspirationskilde for mig og jeg er taknemmelig for den indsigt, nysgerrighed og åbning til den kreative kilde, som det har bragt mig.

Glæder mig til at byde dig velkommen

Telefon: 21 64 67 32
Email: knjo@kalundborg.dk
Web: www.kreativitetkunstogterapi.dk

Posted in Slagelse.