Karen Margrethe Johnsen

På dejlig naturgrund ligger mit Værksted og galleri. Jeg er autodidakt, etableret kunstner gennem
20 år. Jeg har fortrinsvis malet akryl på lærred og akvarel på papir. For ca. 4 år siden begyndte jeg at eksperimentere med ”Mixed-medium”. Jeg anvender textiler, papir, plastic, fiberstof, foto o.s.v.
Disse materialer behandler jeg på forskellig vis, f.eks. varmer, bleger, klipper, river o.s.v. Det hele samles i en collage.
Jeg har i mange år deltaget i ”Pinserunden” og i ”Kunstrunden i Lejre”. Jeg har endvidere deltaget i flere censurerede udstillinger.
De sidste 3 år har jeg sammen med lokale kunstnergrupper i Lejre lavet ”pop-up” udstillinger på udvalgte steder som Kirke Såby kirketårn, Trudsholm gods og i år laver vi en specialudstilling på Sluseværket ved Kattinge.

Telefon: 60 75 77 48
Email: karenmargrethejohnsen@gmail.com
Web: www.kmjohnsen.wordpress.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.