Enghavehus/KaBru

Karen Kjær Bruhn
Jeg er uddannet strikdesigner fra Håndarbejdets Fremmes Seminarium fra 1999. Jeg har etableret mig med en butik i Enghavehus i Sasserup ved Holbæk. I butikken er der både mine egne strikdesign og kunsthåndværk fra en række andre kunstnere.
Mine egne strikdesign består bl.a. af: Tre-i-en, to-i-en, hue, jakke, kappe, bluse, håndledsvarmere mv. Mine strikdesign er først og fremmest udført i merinould, der består af lange tynde fibre som er bløde og elastiske og med en mat glans, og blandet med enkelte linjer af hør. Jeg anvender asymmetriske mønstre, der kombineret med anvendelsen af kontrastfarver giver en dybde og effekt, som spiller sammen i et harmonisk udtryk.
Jeg har tidligere udstillet i Netmaskernes årlige udstillinger, i Butik Jeppe i Roskilde, i Lyngby Mølle, hos Kronværkerne på Kronborg, i Tisvildelejestuen, på kunsthåndværkermesser i Slangerup og Båstad (Sverige).
Ud over mine egne design indeholder udstillingen bidrag fra en række andre kunsthåndværkere, der bidrager med pileflet, smykker i glas og sølv, små huse i Raku, silketørklæder mv.
Besøg mig på min hjemmeside www.kabru.dk, hvor I kan se mine design og læse om min baggrund. Jeg er også på Facebook. I Pinsen vil Pilefletter Pia Mogensen flette pil på vores gårdsplads, så vi kan følge hendes arbejdsproces fra pilegrene til færdigt produkt.

Telefon: 53 57 24 88
Email: kabru@mail.dk
Web: www.kabru.dk

Posted in Holbæk.