Karen Kjær Bruhn

Jeg er uddannet strikdesigner fra Håndarbejdets Fremmes Seminar. Min butik og værksted ligger i Enghavehus i Sasserup ved Holbæk. I butikken har jeg mine strikdesign: Tre-i-en, to-i-en, hue, jakke, kappe, bluse, håndledsvarmere mv. Mine design udføres i merinould, der består af lange tynde fibre, som er bløde og elastiske og med en mat glans, blandet med enkelte linjer af hør. Jeg anvender asymmetriske mønstre, der kombineret med anvendelsen af kontrastfarver giver en dybde og effekt, som spiller sammen i et harmonisk udtryk. Jeg har tidligere udstillet i bl.a. Netmaskerne, i Butik Jeppe i Roskilde, Kronværkerne på Kronborg, i Udenrigsministeriet, i Tisvildelejestuen og i Xporten. Ud over mine egne design udstiller jeg bidrag fra en række andre kunsthåndværkere, der bidrager med pileflet, smykker i glas og sølv, huse i Raku, silketørklæder, billeder mv.

Telefon: 53 57 24 88
Email: kabru@mail.dk
Web: www.kabru.dk