Kapellet i bofælleskabet Allerslev kloster

En udstillingen i Kapellet, i det gamle Allerslev kloster, hvor tre kunstnere, fabulere over hver deres forhold til naturen igennem hver sin optik og praksis

Hexe´s arbejderne spænder fra det installatoriske over skulpturelle, rumlige objekter til maleri.Værkerne i ophængningen tager afsæt i glæden ved og facinationen af at færdes i naturen. Der fabuleres i lag på lag over den forundring, frygt og forhåbning, som opstår, når man spørger til vores menneskelige færden på kloden.
www.hexe.dk

Morten Plesner Leck´s værker tager altid udgangpunkt i eksperimenter. En konceptuel og æstetisk grundforskning, hvor hans objekter ofte er et resultat af forskellige processer, der over kort eller lang tid former, raffinere eller færdigøre objektet. De er ofte sammensat af former og elementer som er formet af naturen.
www.mortenplesner.dk

Janna Lund er billedvæver og væven har gennem hele hendes liv været hendes trofaste følgesvend. På billedtæpperne får hun ofte i farvestrålende motiver udtrykt sig. Billedtæpperne og den langsommelige arbejdsform gir hende tid til den fordybelse i processen som også billederne afspejler, nemlig at motiverne oftest tager udgangspunkt i Janna´s shamanistiske forhold til naturen.

Telefon: 20 63 99 39
Email: thepless@gmail.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.