Jane Mølgård Nielsen & Mette Blicher

Jane Mølgård Nielsen er uddannet tekstilformgiver og arbejder med tekstiltryk. Silketørklæder og boligtekstiler opstår gennem leg med farver og mønstre, der kombineres og overføres til silke eller hør med rammetryk. Alle tekstiler er håndtrykte og unikke.
Mette Blicher Med en baggrund i den professionelle scenekunst produktion – og en uddannelse som teatertekniker, har Mette Blicher haft blik for, og arbejdet med og i det kunstneriske miljø, siden hun var helt ung. Senere er det blevet til en læreruddannelse, hvor bl.andet billedkunst- og håndarbejdsfaget blev et oplagt valg.
Billedsproget og den æstetiske og kunstneriske proces, har altid været en af Blichers væsentlige værdier, både i det professionelle og private liv.
Jeg er optaget af farvekombination, bevægelse og kontrast, det arbejder jeg med i mixed media, hvor jeg udforsker baggrund, maling, og materialer, jeg bruger og blander i nye og anderledes kontekster.
Det abstrakte udtryk i forening med figurative motiver, dyr, væsner og personer.

Med et visuelt blik på verden omkring mig, arbejder jeg primært med collage, maleri & foto (i mixed media) Værkerne udvikler sig hele tiden i den kunstneriske proces. Jeg arbejder med historiefortællinger; en stemning, en bevægelse – lagrede minder og oplevelser. Genbrug, lag på lag, hvor bevægelser og stemninger opstår, og beskueren kan gå på opdagelse i værkerne.

Email: janemoelgaard@live.dk , blicherblicher@gmail.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.