Mette Blicher

I livet som i kunsten, er der nydelse, provokationer, brud, noget der bevæger os – muligheder for sammenstød. Og indimellem er der også noget, vi ikke forstår eller bryder os om. Som billedkunstner vil jeg gerne fortælle, indtage, inddrage, eller pirre til beskuerens opfattelse af det oplevede.

– I mit arbejde med collagen, ligger der en lag på lag proces, i forskellige materialer. og igennem opbygningen og udviklingen af værket, oplever jeg at det både kan rumme “plant skulpturarbejde”. Håndværk. Skøre indfald. En vildskab. Historier. Det er en enorm udviklende proces.
– I fotografiet ligger der en fascination af et motiv, måske en person med et særligt blik, en historie jeg selv digter. Et område, eller nærbillede af hverdagsting der bliver digitalt og manuelt bearbejdet. For efterfølgende måske at blive en del af et lærred, eller en collage.
– Jeg er kolorist, og i mit billedarbejde, og i mine værker er det fremtrædende, at jeg er optaget af farver og farvespil.

Telefon: 53 28 78 78
Email: info@metteblicher.dk
Web: www.metteblicher.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.