Felicia van Os & Jan Hanzen

Billedkunstnerne Felicia van Os & Jan Hanzen udstiller installation og skulptur samt fotografi og grafik på Bruuns Hjørne.

Felicia van Os skaber abstrakte installationer ved almindelige materialer med det formål at tilbyde et rum, man kan gå ind i. Abstraktion giver seeren plads til egne reaktioner, følelser og tanker og bliver dermed en deltager i projektet.
Felicia kommer fra Holland og USA, og har studeret kunst og design i Paris, New York, Washington DC og Deer Isle, Maine.

Felicia van Os
fineartamerica.com/profiles/vanos-
vanosstudio@gmail.com

Jan Hanzen udstiller digitale fotocollager, der er overført til alu-print i samarbejde med den serbiske grafiker Jovan Jovic. Det er en undersøgelse af, hvordan man visuelt inddrager støj, med afsæt i fotobogen ”Book of noise”. Her refereres der både til avantgarde bevægelser som Dadaisme (Russolo) og Futurisme (Schwitters) samt nutidig popkultur (Kraftwerk) og eksperimental lydkunst (Merzbow).
Jan har gået på det Fynske Kunstakademi i Odense. Medlem af Kunstnerlavet KIT i Skælskør samt kunstnernes koopertiv KKArt under Danske Billedkunstnere.

Links til sociale medier:
Jan Hanzen – Visual Artist:
www.facebook.com/janhanzen.dk
www.instagram/janhanzen_visuals

Telefon: 22 53 44 47
Email: info@janhanzen.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.