Isefjordskunstnerne

Isefjordskunstnerne udstiller i den smukke gamle Eksercérhal på Kulturkasernen. Det er en stor hal med højt til loftet, som Isefjordskunstnerne indtager under udstillingen ved at præsentere kunstværkerne, så det bliver en tur gennem forskellige kunst- og stilarter. Du har mulighed for både at se malerier, grafik, tegninger, skulpturer m.m. Vi lægger vægt på, at det skal være en æstetisk nydelse at træde ind i rummet.

Kunst skal være en fryd for øjet. Den skal røre ved noget i beskueren, selv om kunst også nogle gange kan være barsk og provokere. Kunst må aldrig være ligegyldig.

Isefjordskunstnerne består af dygtige autodidakte kunstnere, der løbende dygtiggør sig på kurser både i regi af Isefjordskunstnerne samt andre steder. Kunsten er for medlemmerne en naturlig og nødvendig del af livet, hvor det er muligt at udtrykke følelser, men også at komme i kontakt med den verden, vi lever i – både som kommunikationsmiddel, men også som redskab til at gøre noget for andre og samfundet, hvilket integrationsprojektet ”Kulturmøde gennem kunst” er et bevis på.

Isefjordskunstnerne er hele tiden i bevægelse. Der sker hele tiden en udvikling og er derfor også altid et besøg værd

Telefon: 22 38 50 89
Email: kontakt@isefjordskunstnerne.com
Web: www.isefjordskunstnerne.com