Isefjordskunstnerne

”Stemmerne” råber, hvisker, bryder stilheden, maser sig på, skaber ro og harmoni, sætter følelser i gang og meget, meget mere. ”Stemmerne” er lyd uden ord fra kunstværker, som gør opmærksom på sig selv, når de springer en i møde på turen gennem den smukke gamle Eksercérhal. Kunstværker er kunstnernes spejl og afspejler blandt andet kunstnernes tanker, følelser og holdninger. Derfor er værkerne også lige så forskellige, som de kunstnere der er medlem af Isefjordskunstnerne. Du har mulighed for både at se malerier, grafik, tegninger, skulpturer m.m.
Vi lægger vægt på, at det skal være en æstetisk nydelse at træde ind i rummet, således at de enkelte kunstværker kommer til deres ret, og udstillingen kommer til at udgøre en harmonisk helhed, der er en fryd for øjet. Alle dage vil du under din tur rundt gennem udstillingen kunne nyde lidt godt til ganen, og du vil have mulighed for at få en snak med de kunstnere, der er til stede de enkelte dage.
Isefjordskunstnerne består af dygtige autodidakte kunstnere, der arbejder seriøst med deres kunst. Det sker gennem kurser både i regi af Isefjordskunstnerne samt andre steder. Desuden giver medlemmerne hinanden konstruktive kritik med det formål hele tiden at udvikle de kunstneriske udtryk og tekniske færdigheder.

Flere af kunstnerne har deltaget i censurerede udstillinger og udstiller også i anerkendte gallerier.

Isefjordskunstnerne er en sammenslutning, der hele tiden er i bevægelse, og derfor er det altid værd at besøge vores udstillinger.

Telefon: 22 38 50 89
Email: kontakt@isefjordskunstnerne.com
Web: www.isefjordskunstnerne.com

Posted in Holbæk.