Irene Wallin Christensen

K.kærlighed og visdom i. T.tiden …
” Galleri Gyldne Svane” startede jeg på Bülowsvej 34 E 4230 Skælskør i 2003
Og jeg deltog i ”Kunst I pinsen” den første gang det kom til Skælskør.
Konceptet var dengang at kunstneren åbnede sit værksted, så beskueren kunne opleve inspiration stedet.

Bortset fra et par sabbat år har jeg været med hver gang.
Jeg er især til den visionære spirituelle kunst og arbejder meget med at tilføre gode energier, til mine forskellige kunstneriske  manifestationer på lærred, papir, træ,  plader  mm.I løbet af året vil der være udstilling på mit ny Galleri Pallehegn, neden for min have ved stien langs Noret.

Efter pinse vil der være åbent efter aftale eller når ”Åbent-skiltet” står ude.

Telefon: 41 27 80 23
Email: svanewallin@gmail.com
Web: www.gyldnesvane.dk