Henrijete Elmkjær

Velkommen i mit atelier på den Gamle Kaserne i Holbæk, hvor jeg også bor.

Henrijete Elmkjær har siden 2012 været etableret som billedkunstner og har i den periode udstillet mere end 70 gange. Ydermere har private kunder over hele verden, nydt godt af hendes værker.

Farve og udtryk varierer fra sort/hvide konturer af by og land præget af minimalisme, og er både skildret som en serie af oliemalerier i store formater, til dels med grafisk udtryk og i Stories, udført i akryl på papir, holdt i paynes grey og hvid. Fælles for disse værker er, at de skildrer perspektivet i lys og mørke.

Som pendant til ovennævnte, er de farvemættede, abstrakte, malerier hvor beskueren drages af antydningens kunst og de mange lag af penselstrøg, vidner om sanselighed og fortællelyst.

Kunstneren henter sin inspiration i menneskelige relationer, livets anskuelse samt naturens nuancerede mønstre. Håbet er, at værkerne inviterer til visuel begejstring samt berigende refleksion.

Enkelte værker, er tilgængelige i plakatform, trykt i mindre oplag.

Du er velkommen, som gæst i ‘Kunst I Pinsen’, til at tage en pause på min terrasse. Jeg serverer lidt snack og drikkelse.
Der vil i denne pinse være gode priser på alle malerier, tryk samt malerier i glas og ramme.

Læs mere på: www.henrijeteelmkjaer.com
IG: henrijete.artist

Telefon: 20 40 33 02
Email: henrijete@gmail.com
Web: www.henrijeteelmkjaer.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.