Atelier HeNoChBa

Professionelt etableret Atelier/Skulpturpark, beliggende naturskønt på Skjoldungestien i Nationalparken ved Lejre. Vi udstiller maleri, skulptur, kunsthåndværk og unika kunsttæpper, samt giver eksempler på projekter og udsmykninger. Seneste tiltag er håndlavede Indiske Kunsttæpper i eget design.
Se hjemmeside for info og evt. gæstekunstnere.

Helge Nordstrøm har i henved 20 år arbejdet som fuldtidsbilledkunster.
Baggrunden fortoner sig i 80érnes eksperimenterende musik, -og teaterscene i nogle af tidens danske og internationale teatergrupper. Han har ligeledes en fortid som klassisk sanger i kammer, -og kirkekor, samt en BA med speciale i billedpædagogik. Denne baggrund har udviklet en kunstner, der arbejder på tværs af mange udtryksmuligheder med en stor ekspressiv nysgerrighed og erfaring. Det afspejler sig farverigt i hans malerier, der er båret af det fabulerende, improvisationen og den alvorlige, men humoristiske leg.
Udstillinger bliver ofte garneret med performance, i form af musiske indslag fra kunstnerens egen hånd. Han har gennem årene udført mange udsmykninger for offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder og private. Præsenteret sit arbejde gennem en bred vifte af gallerier, udstillingssteder og kunstsammenhænge over hele landet.
Sidste tiltag er en kursus aktivitet i Atelieret. Helge Nordstrøm er tilknyttet Strand-galleriet, samt Galleri Brænderigården.

Christella Bamford er uddannet fra Kunsthåndværker-skolen i Kolding. Siden 1991 har hun arbejdet som selvstændig; Kunsthåndværker, kunstner og freelance farve-designer. Hun har gennem tiden haft mange samarbejds-projekter mht. udstillinger og udsmykninger. De seneste år har hun, på skulpturfronten, primært arbejdet i beton, glas og bronze. Heriblandt en altertavle m.m. netop i Glas og Bronze, samt projekter med store digitale fotosamplinger til udsmykning af virksomheder. Som farve-designer har hun ny-stafferet og farvesat en del middelalderkirker. Hun er tilknyttet ”Sagnlandet Lejre”s historiske værksted.
Christella Bamfords keramiske arbejder har håndværket som omdrejningspunkt, med den umiddelbare impuls som retningsgiver i unika-værkerne. Arbejdet og legen må supplere hinanden, for at bevare et levende udtryk. I glasset ligger en helt anden verden gemt – det urørlige og sarte. Støbning af glasset, de moderne teknikker med Laser-graveringer og stoflige eksperimenter i slumpning, er spændende kombinationer af traditionelt kunsthåndværk og udforskning af udtryk.

Telefon: 28 10 01 18
Web: www.henochba.dk

Posted in Lejre.