Galleri Hanne Boisen

Hele mit liv har jeg elsket, at lave kreative ting, med for ca. 20 år siden fandt jeg nye udfordringer, nemlig at male billeder.

Jeg har prøvet mig frem med forskellige teknikker og materialer. I dag anvender jeg mest ackryl-maling, hvori jeg bruger sand, spartelmasse, papir m.m. Med tiden har jeg sorteret i teknikkerne og kommet frem til det jeg maler i dag. Jeg maler med stor glæde og synes også mine billeder udstråler glæde og godt humør. Det er motiverne som sætter det nye billede i gang og farverne bliver tilpasset efter hvordan jeg er inspireret af naturen, omgivelserne m.m.

På billederne er der guld og sølv, som giver et helt andet og spændende billede, når aftenen falder på og lys eller stearinlys bliver tændt.

Mine billeder er rustikke og kan både ses og røres ved.

Jeg maler også abstrakte malerier hvor der er fart over feltet, men alligevel udstråler ro når det studeres og farverne fæstner sig på hornhinden og i sindet.

Skulpturer er også en stor glæde for mig at gå i gang med, disse er ligeledes også til at se i pinsen, såvel inde som ude i haven. VELKOMMEN.

Telefon: 20 48 87 06
Email: mail@hanneboisen.dk
Web: www.hanneboisen.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Ringsted.