Hanna Lajer Højberg

Maleri og grafik er mine foretrukne udtryksformer når jeg fortolker min primære inspirationskilde naturen. Træer, planter og blomster bliver det aldrig kedeligt at abstrahere over. Jeg er uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole, og har tidligere tegnet blomster for både InWear, Japanske badetøjsproducenter og Britiske fashion trendbureauer. Nu udvikler jeg på fuldtid mit kunstneriske udtryk igennem grafik og maleri. Jeg abstraherer over vilde buketter i glaskrukker. Tillægger plumret vand, med en snert af begyndende råddenskab, en masse farvenuancer. Jeg giver de døende blomster, som hænger ud over vasens kant evigt liv. Jeg forstærker den orange på en grå februardag, og lader blå plantestængler opløse sig i rosa luft. I maleriet er alt tilladt. Mød mig og mit farverrige kunstneriske univers i mit skønne haveatelier i idylliske Gl. Tølløse. Jeg arbejder både med store og små akrylmalerier, samt indrammet håndtrykt grafik. Følg mig på Facebook og Instagram for indblik i min kunstneriske proces.

Telefon: 21 75 13 11
Email: hannalaier@hotmail.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.