Gunhilds Galleri

Blandt gæsteudstillere i galleriet er i år Elsebeth Altchuler med figurer udført i spændende materialer.  De fleste figurer kan stå ude som inde.og kan også ses rundt på terrassen og i den romantiske og blomstrende have. Elsebeth Hornung  “ maler portrætter med nål og tråd”  og det er imponerende billedudtryk,  hun kan skabe ved at sy portrætterne. Trine Heegaard viser sine meget flotte og fantastiske keramiske værker- små og store værker lige fra små skåle til store gulvvaser.

Gunhild maler i stærke og glade farver, inspireret af naturen og af bevægelse i krop og sind.  Ved hjælp af lys, farver og penselstrøg udtrykkes glæden ved livet, kærligheden og glæden ved bevægelse.  Malerierne fremstår derved sanselige, personlige og skaber glæde i krop og sjæl.

Haven er åben og ligger naturskønt op ad Krabbesholm skoven. Du kan gå ad trampestien forbi spændende planter og træer op til vinmarken, hvor der er en flot udsigt ud over Hornsherred., Du kan i galleriet få mulighed for at smage den første høst af druen, og kan nyde din egen madkurv i haven eller på terrassen.  Eller gæste den nærliggende Gershøj kro til en frokost eller en is på havnen.

Velkommen til Gunhilds galleri- I Det gamle Grisehus, hvor der altid er åbent efter aftale hele året rundt. Kig gerne ind- og få en hyggesnak og oplev glæden ved livet og farverne,  Du kan tilmelde dig til mit nyhedsbrev om kommende udstillinger på hjemmesiden eller ved at skrive til mig.  Mit galleri er altid åbent for dig.

Telefon: 40 31 15 80
Email: grgalleri@gmail.com
Web: gunhilds-galleri.dk

Udgivet i Lejre.