Velkommen til Gunhilds Galleri – nu snart i grisehuset

Velkommen til Gunhilds Galleri – nu snart i grisehuset . Det gamle grisehus på Holtensmindevej 75, Sæby huse ved Kr. Hyllinge bliver snart kommende atelier og galleri. Tæt på Roskilde fjord og dejligt i ly af Krabbesholm skoven. Grisehuset ligger samtidigt i en meget naturskøn have. I Pinsen er det pop up galleri i haven og på terassen.

Det mest livsbekræftende, der findes, er samvær med gode og glade mennesker, oplevelser i naturen, fysisk udfoldelse, der gør dig høj – et godt grin, et knus fra en god ven, en skøn solnedgang.

Jeg forsøger i mine billeder at give et glimt af disse øjeblikke, og legen med farver og lys sender ofte fantasien på himmelfart. Processen er en fantastisk oplevelse, som afspejles i billederne og gerne giver andre en oplevelse, en følelse eller en stemning.

Mine malerier udtrykker livsglæde, masser af glade og dejlige farver, smil og følelser, smukke kvinder og menneskelige relationer.
Som hidtil designer jeg etiketterne til bryggeriet Hornbeer og et udvalg af malerierne kan også ses. Se alle etiketterne på www.hornbeer.dk

Der vil være smagsprøver fra Hornbeer.

Når du besøger udstillingen på Holtensmindevej kan det fint kombineres med en frokost på Gershøj Kro og Strandhotel eller en is på havnen. Der er en lille gang- og cykelsti direkte fra galleriet og ned til fjorden.

Vi glæder os til at se dig.

Telefon: 40 31 15 80
Email: grgalleri@gmail.com
Web: gunhilds-galleri.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.