Gitte Dan

OBS! Der er desværre sneget sig et par fejl ind i vores trykte program. Det drejer sig om Lotte Hempel og Gitte Dan – men her på siden, er kunstnerne placeret på den rigtige adresse.

Nyt atelier i en af Skælskørs gamle haver. Udstilling af egne malerier. Kul, kridt og akryl på papir, lærred og masonit.

Der bydes på en forfriskning og en kunstsnak.

I Skælskør har jeg netop åbnet et nyt atelier i haven på Skovvej 10 i Skælskør. Her er min arbejdsplads sammen med en mindre udstilling af mine billeder. Min hjemmeside www.gittedan.dk fortæller om min baggrund og giver eksempler på mine malerier.
De gennemgående temaer i mine malerier er civilisation, natur og identitet.
Det groteske og de flydende grænser, hvor også kønnet udfordres, interesserer mig, ligesom vores evner til at konstruere minder. Drøm og virkelighed flyder sammen.
Jeg maler indefra og ud, så der er ikke tale om en egentlig motivgengivelse, men snarere om genkendelige elementer, der dukker op i nye sammenhænge.
Malerierne indbyder derfor til, at beskueren går på opdagelse og skaber sine egen tolkninger.

Jeg maler med akryl, kul og kridt på lærred, pap eller masonit. Her blander jeg tørre farvepigmenter med akryl direkte på fladen. Ekspressive grove penselstrøg veksler med partier med finere detaljer, ofte i form af ansigter.

Telefon: 40 53 02 65
Email: gitte.dan@osterstrand.dk
Web: www.gittedan.dk