Søjlegalleriet

I mit værksted i Nørre Hvalsø kan man se min artmoneysamling i år. Sammen med en kunstnerkollega har jeg organiseret internationale udstillinger af artmoney – hver gang med omkring 100 kunstnere. Først i Thy, så i New York, Berlin, Færøerne og nu her i 2022, med et par års forsinkelse, i Paris. 2022 er jubilæumsår: konceptet artmoney blev opfundet for 25 år siden, og for 10 år siden havde Artmoneyworldwide sin første internationale udstilling i Thy.

Derudover kan I naturligvis se mine egne billeder, små forgyldninger med humoristiske motiver, og de større, som regel i acryl, bl.a. portrætter – se mere på min hjemmeside.

Her i sommeren 2022 åbner jeg igen min kursusvirksomhed efter 7 års ombygningspause: Kurser i forgyldning og ætsning, samt acryl- og oliemaleri. Se programmet på hjemmesiden. Jeg glæder mig virkelig til atter at kunne åbne dørene og fylde rummet med koncentration og farveglæde.

Der er varme og kolde drikke og en sød bid. Borde og stole i haven, hvor man kan spise sin madpakke. Toilet. Tag gerne hunden med. Hundestien starter for enden af haven og er forbundet med skoven ud til Sonnerupgård. Udsigten går helt til horisonten, så man kan også tage kaffen med ud og nyde solen.

Velkommen!

Telefon: 60 13 75 04
Email: amlehrskov@gmail.com
Web: m.amlehrskov.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.