Galleri Tidsrum

Atelier Tidsrum er et kunstnerisk samarbejde mellem Anette Slot, som er billedvæver, og Kaj Flemming Nielsen, som primært maler akryl malerier. Begge har gennem de seneste fem år gjort det, der tidligere var fritidsinteresser, til seriøs kunstnerisk virksomhed.
Anette Slot – Tekstilkunstner:
Det er væven og vævningen der har haft mit fokus, og i dag bruger jeg vævegarnet og andre materialer til traditionel såvel som eksperimenterende kunst. Bruger traditionelle væveteknikker som jeg udforsker og anvender i forskellige sammenhænge.
Mine vævninger afspejler min passion for farver og teksturer. Dette samspil og fantasien fusionerer og skaber de enkelte værker. Jeg bruger gerne utraditionelle materialer, som papirstrimler, cellofan, kaffe- og chips poser, papirgarn og kobbertråd.
Det er fascinerende at udfordre den traditionelle billedvævning og jeg vil gerne være med til at give mit bud på tekstil kunst på væggene anno 2023.
Kaj Flemming Nielsen – akrylmaleri:
Jeg søger de grænser i kunsten, som formentlig ikke eksisterer. Det er vist det, mennesker har søgt gennem alle tider. Der er flere måder, hvorpå jeg omsætter det, der ikke kan ses, til et maleri. Dels det rent intuitive, hvor jeg udtrykker følelser og forestillinger i form og farve. Dels via symboler, som rummer et sprog for at fortælle om det, der ikke umiddelbart kan ses eller siges. Jeg inspireres af en visdom, som nok er glemt, men alligevel kaster et skær over vores historie gennem tidens filter – det ubevidste måske?
I geometrien søger jeg dybt, og måske når jeg frem til visdommens skjul en skønne dag.

Telefon: 30 70 33 19
Email: galleritidsrum@mail.dk
Web: http://www.galleritidsrum.dk

Udgivet i Kalundborg.