Galleri Peter Fuglsang Kunstværksted

Mit navn er Peter Fuglsang, jeg er 61 år og bosat på Tuse Næs nær Holbæk, hvor jeg har mit Kunstværksted, Galleri & Atelier.
Jeg bliver inspireret og fascineret af et udtryk, en udstråling, et smil eller én eller flere rynker. Måske er det en kropsholdning. Menneskers styrker, forladte gamle huse, svaghed, passion og livshistorie fænger mig, og det søger jeg at formidle i min kunst.

Jeg arbejder gerne i serier, hvor jeg tager udgangspunkt i et afgrænset tema, hvor jeg er optaget af at fange det søgende, og det vi tror, vi finder – fantasier, levende drømme, indre forestillinger – måske livets kompleksitet og sammensathed.
Jeg maler udelukkende med kvalitets oliemaling på opspændt lærred.

Du kan se flere af mine værker på:

Telefon: 21 42 55 67
Email: fuglsang@hotmail.com
Web: http://www.peterfuglsang.dk

Udgivet i Holbæk.