Galleri – Hos Margot

Vi glæder os til igen i år at deltage i KUNST I PINSEN og til at få besøg af en masse dejlige mennesker med interesse for kunst.

Vi finder selv stor glæde ved kunst og meget af det, som vi har til salg i vores lille galleri, har vi samlet gennem mange år. Her blev ikke plads til det hele i vores hjem, da to hjem blev til et her på Tuse Næs. Selv om vi nu har boet her nogle år, så er her stadig ting tilbage fra dengang – og hvis du har været her før kan du glæde dig til at finde nye ting.
Galleri – Hos Margot er beliggende i et naturskønt område og rummer også en skøn have lige ved Holbæk fjord, Hørby Havn og som genbo til Hotel Hørby Færgekro.

Vores udvalg er ret stort med mange skønne billeder, malerier, litografier og akvareller malet af kendte og ukendte, danske og udenlandske kunstnere – lidt for enhver smag – kom ind og bliv overrasket.

Alt I galleriet er vore egne ting – her er også malerier malet af Margot.
Vi har ingen kunstnere tilknyttede, så næsten alt er vores helt eget.
Du er velkommen til at kigge i vores reoler, hvor vi foruden vægkunst har pyntegenstande – småfigurer, vaser mv. i forskellige størrelser, faconer og farver.

I pinsen er her mulighed for en kop gratis kaffe, et glas vin, juice, chips eller lignende at forfriske sig med.

Facebook: Galleri – Hos MARGOT

Telefon: 21 27 05 04
Email: margotbache@mail.dk
Web: www.margotbache.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.