Galleri ”Det Gamle Mejeri”

Mine malerier, mit liv.
Jeg begyndte mit virke i starten af 00’erne, og har stort set malet lige siden. Startskuddet var en kombination af en kronisk sygdom, mine forældres dødsfald og en skilsmisse. Det hele blev på fineste måde omsat til et kunstnerisk udtryk via en uddannelse til Billedkunstlærer på Blaagaards Seminarium. Her startede jeg i 2001, efter mange års arbejde som Pædagog.

Mine malerier, min teknik.
Jeg arbejder med papir, foto og printede billeder, som jeg selv bearbejder og lader indgå sammen med akrylmaling, så der skabes en slags collage. Teknikken har jeg selv udviklet, og kalder min teknik for lagdelt, da der er flere forskellige lag i maleriet, som jeg kalder betydningslag. Jeg bruger det trykte papir enten som selve motivet eller som baggrund. Papiret limes på lærredet, og på forskellige måder indgår det så i maleriet.

Mine malerier, min kunst.
Motiverne vælger jeg ud fra mit liv, f.eks. gåture i naturen hvor jeg har mit foto med. Min tilgang til maleriet er legende og eksperimenterende. Derfor er mine malerier meget forskellige fra hinanden, men maler som regel i små serier. Malerierne har neutrale titler, for genkendelsens skyld. Men ellers må de tale for sig selv. Det er bevidst at jeg ikke sætter rammer om mine malerier, synes de skal stå råt og uden omsluttende ramme.

Telefon: 21 43 87 83
Email: gerhoej@gmail.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.