Det lillebitte kunsthus

Der bydes velkommen i det lillebitte kunsthus v. Løve. Jeg udstiller finurlige og underfundige figurer, lavet af papir, papmache og meget ofte genbrugsmaterialer. Papir er et fantastisk materiale at arbejde med, både skrøbeligt og samtidig utroligt stærkt alt efter hvordan det sættes sammen.
Som barn var jeg stille og lidt sky, men havde en rig indre fantasifuld verden, som kom til udtryk gennem tegning, håndarbejde og mærkelig væsener som jeg skabte.
Men det er først som voksen jeg for alvor har kastet mig over at skabe figurer og malerier, meget ofte med collageelementer og genbrugsartikler, som jeg finder alle mulige steder. Kom forbi og få et indblik i min forunderlige og fantasifulde verden.

facebook: www.facebook.com/billedkunstneribenweldon
instagram: www.instagram.com/ibenweldon

Telefon: 22 67 04 99
Email: ibensmail@yahoo.dk
Web: www.ibenweldon.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Kalundborg.