Det lillebitte kunsthus

Der bydes velkommen i det lillebitte kunsthus v. Løve. Jeg udstiller finurlige og underfundige figurer, lavet af papir, papmache og meget ofte genbrugsmaterialer. Papir er et fantastisk materiale at arbejde med, både skrøbeligt og samtidig utroligt stærkt alt efter hvordan det sættes sammen. Og jeg er vild med materialet.

Det er først som voksen jeg for alvor har kastet mig over at skabe figurer og malerier, meget ofte med collageelementer og genbrugsartikler, som jeg går på “jagt efter”. Det der for nogle kan være værdiløst, er guld for mig. Gamle smykker og blonder får nyt liv når de sættes på figurerne. Kom forbi og få et indblik i min forunderlige og fantasifulde verden.

facebook: www.facebook.com/billedkunstneribenweldon
instagram: www.instagram.com/ibenweldon

Telefon: 22 67 04 99
Email: ibensmail@yahoo.dk
Web: www.ibenweldon.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Kalundborg.