Charlotte Trampedach Billedkunst

Jeg er billedmaler og går på arbejde i atelieret bagerst i min have. Jeg er som kunstner, som jeg er som person, jeg har hænderne i havejorden og i malingen. Jeg er livsglad, progressiv og visionær. Jeg har bolig, atelier og galleri på samme adresse på landet i en nedlagt købmand, omgivet af have, hvor man altid er meget velkommen. Jeg har desuden en lille varebil og kører gerne afsted til kunden.

Herbis honorem praes – ”at ære planter”. Jeg maler autonome blomster, planter som har deres egen vilje, og ellers får de det på mine lærreder. Mine malerier er æstetiske unika værker – både meget moderne OG ned i skabelsen universelle – livet samt forfaldet. Circle of Life. Jeg maler kraftfuldt i en blanding af abstraktion og figuration, og i et mix af tekstur. Spartel – og penselstrøg kombineret med flydende maling. Malerierne kan beskues i mange lang. De er lækre, imødekommende og smukke, samtidig med at de har kant og et urbant præg.

Følg også gerne mig og min kunst på: instagram.com/charlottetrampedach/ og http://www.facebook.com/charlottetrampedachbilledkunst/

Telefon: 20 91 25 05
Email: kunst@charlottetrampedach.com
Web: http://www.charlottetrampedach.com

Udgivet i Ringsted.