Bruuns Hjørne

Besøg mit smykkeværksted og oplev et kreativt miljø i det grønne hus, hvor vi er flere der arbejder med kunst og kunsthåndværk. Selv laver jeg bæredygtige smykker med en historie.

Jeg er medlem af Kunsterlavet KIT og Danske Kunsthåndværkere & Designere

Min baggrund
Goddag, jeg hedder Annemie Magdaleen Gregoir og jeg er smykkedesigner og guldsmed.
I ti år har jeg haft en fin forretning som guldsmed i Antwerpen, hvor jeg lavede traditionelle smykker efter ønske. Uddannelsen indenfor smykkedesign åbnede min verden og inspirerede mig til at skabe mine egne kollektioner.

For to år siden flyttede min danske mand og jeg fra Belgien til Skælskør med vores lille familie. Jeg startede min virksomhed som smykkedesigner igen og lejede et værksted i Bruuns Hjørne. Samtidig blev jeg medlem af det lokale kunstnerlav KIT og kort efter af Danske Kunsthåndværkerne og Designerne.

Nu designer jeg min egen smykkekollektion og skaber personlige vielsesringe i mit hyggelige værksted i Bruuns Hjørne, Skælskør. Min første smykkekollektion hedder Fragments.

Smykker med en historie
Inspirationskilden til Fragments kollektionen er et foto jeg har taget af ødelagt glas på en plads i Amsterdam. Jeg blev inspireret af linjerne fra det knuste glas, det dannede en slags vinge, og følte genklang og dyb mening i at skabe kunst med afsæt i det knækkede, knuste. Det er som at give nyt liv til det ødelagte.

At genopbygge efter uheld er noget vi alle kan finde genklang i. Vi har alle mulighed for at findes vores indre kraft og styrke når vi har brug for det. Denne dybere mening ligger bag hele ‘Fragments’ kollektionen.

Mønstre baseret på linjerne fra det knuste glas bliver fragmenteret og bygget op til nye former og kombinationer. Smykkerne har derfor et helt eget formsprog som er rå og delikate.

Håndlavet med fokus på bæredygtighed
Hvert Smykke er håndlavet i mit værkstedet i Skælskør. Jeg arbejder bæredygtigt i forædlede genanvendte ædelmetaller, både sterling sølv og 18K guld. Ved at bruge guld og sølv som bliver raffineret fra genbrug, bærer du etisk ansvarlige og miljøvenlige smykker.

Vielsesringe
Hver person er unik, og det samme er hvert forhold. Vielsesringe er derfor unikt fremstillet i samtale med jer. Kærligheden til hinanden er dyrebar og vil opretholde hele den kommende rejse sammen. Det samme gør jeres vielsesringe, lavet i 18K guld, et materiale af høj kvalitet, det varer livet ud.
Med forskellige overfladestrukturer kan jeg skabe forskelligt udseende designs med hvert sit eget udtryk og historie. I få lavet det sæt ringe, der helt matcher jeres ønsker.

Jeg har lavet nogle eksempler til at hjælpe jer på vejen til at vælge jeres eget unikke design. I er velkomne til en uforpligtende samtale.

Telefon: 60 57 97 60
Email:
annemie@annemiemagdaleen.com
Web:
www.annemiemagdaleen.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.