Annemie Magdaleen

Fragments kollektion: smykker med en historie

Inspirationskilden til ‘Fragments’ kollektionen er et foto jeg har taget fra ødelagt glas på en plads i Amsterdam. Jeg blev inspireret af linjerne fra det knuste glas, det dannede en slags vinge, og følte genklang og dyb mening i at skabe kunst med afsæt i det knækkede, knuste. Det er som at give nyt liv til det ødelagte. At genopbygge efter uheld er noget vi alle kan finde genklang i. Vi har alle mulighed for at findes vores indre kraft og styrke når vi har brug for det. Denne dybere mening ligger bag hele ‘Fragments’ kollektionen. Mønstre baseret på linjerne fra det knuste glas bliver fragmenteret og bygget op til nye former og kombinationer.  Smykkerne har derfor et helt egen formsprog som er rå og delikate.

Håndlavet med fokus på bæredygtighed
Hvert Smykke er håndlavet i mit værksted i Skælskør. Jeg arbejder bæredygtig i genanvendte ædelmetaller, både sterlingsølv og 18K guld.

Vielsesringe:
Hver person er unik, og det samme er hvert forhold. Vielsesringe er derfor unikt fremstillet i samtale med dem som skal giftes. Med forskellige overfladestrukturer kan jeg skabe forskelligt udseende designs og skabe det sæt ringe, der helt matcher jeres ønsker. Jeg har lavet nogle eksempler til at hjælpe på vej til at vælge et eget unikt design.
Kærligheden til hinanden er dyrebar og vil holde hele den kommende rejse. Det samme gør mine håndlavede vielsesringe, lavet i 18K guld, et materiale af høj kvalitet, det varer livet ud. Ved at bruge guld fra genbrug, bærer du etisk ansvarlige og miljøvenlige vielsesringe.

Fleksible priser:
Jeg tilbyder mine smykker med fleksible priser, det vil sige at du har chancen for at betale den pris som føles rigtigt for dig, inden for den givne minimums- og maksimumspris.

Min baggrund:
Jeg startede som guldsmed i Antwerpen og lavede traditionelle smykker på bestilling. min uddannelse i smykkedesign åbnede min verden og inspirerede mig til at skabe mine egne kollektioner.
For knap fem år siden flyttede jeg med min lille familie til Danmark, hvor jeg startede en ny virksomhed som smykkedesigner. Snart blev jeg integreret i kunstnersamfundet og blev medlem af Kunstnerlavet KIT og Danske Kunsthåndværk og Designere. I min nye virksomhed gør jeg min drøm til virkelighed: at designe mine egne smykkekollektioner og skabe personlige vielsesringe.

Telefon: 60 57 97 60
Email:
annemie@annemiemagdaleen.com
Web:
www.dk.annemiemagdaleen.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Slagelse.