biZart gallery

Forskellige kunstnere, forskellige udtryk, forskellige kunstarter. Det er, hvad der møder dig, når du træder ind i det smukke Østre Kapel, der er ombygget til galleri. Det danner en utrolig smuk ramme, så kunsten kommer til sin ret med sine hvide vægge, smukt lys og højt til loftet.

BiZart gallery blev dannet midt under coronaens mørke for at skabe et fællesskab omkring kunsten.
Det er første gang, biZart gallery har mulighed for at udstille som kunstnersammenslutning. Det er ikke en bestemt kunstretning eller kunstart, der binder gruppens medlemmer sammen. Nej, det er glæden ved kunsten og mulighed for at hjælpe hinanden, give hinanden konstruktiv sparring og det sociale fællesskab om kunsten.

Det kan være ensomt at arbejde som kunstner, da skabelsesprocessen er noget, der foregår mellem den enkelte og det kunstværk, som vedkommende er ved at skabe. Derfor er det for gruppens medlemmer også vigtigt at have dette fællesskab omkring kunsten.

På udstillingen vil du møde både ekspressive, drømmende og meget blide udtryk udtrykt gennem malerier, grafiske tryk, fotokunst, keramiske værker, tegninger og meget mere. Fælles for kunstnerne er, at de elsker at udforske kunstens muligheder inden for forskellige kunstarter samt, at de tør stå ved deres egne udtryk. Det giver genklang både nationalt og internationalt, for nogle af kunstnerne bliver anmodet om at udstille samt at være repræsenteret i kunstbøger og -magasiner i både USA, London, Italien, Østrig m.m. På udstillingen har du derfor mulighed for at se kunst, der har vakt interesse både nationalt og internationalt.

I forbindelse med udstillingen har du mulighed for at møde kunstnerne og få en snak om deres kunst samt om kunst generelt. Det giver dig som beskuer en ekstra dimension og større forståelse for den kunst, du ser på udstillingen. Kunsten er et indblik i den enkelte kunstners måde at beskue verden og være i verden. Samtidig er kunsten også en samtale mellem det enkelte kunstværk og beskueren, og derfor får ethvert kunstværk en ekstra dimension, som ligger uden for kunstnerens kontrol.

På udstillingen har du mulighed for at få et indblik i skabelsesprocessen, der ofte kan være en spændende rejse, da vejen fra idé til et kunstværk til det færdige produkt nogle gange kan være lang og til tider ret kort. Vi håber derfor, at ud vil gå beriget bort efter at have besøgt udstillingen.

Kunst i Pinsen betyder som regel besøg hos mange forskellige kunstnere og ind imellem melder naturens behov sig for at komme på toilettet. Det har du mulighed for i Østre Kapel, så du trygt kan bevæge dig videre på din kunstrute.

Telefon: 22 38 50 89
Email: kontakt@bizart.gallery
Web: www.bizart.gallery

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.