biZart gallery

Østre Kapel er beliggende midt i den tilhørende parklignende kirkegård med masser af blomster og rum til fordybelse. Selv om Kapellet er beliggende midt på kirkegården, er det muligt at komme dertil både som gående og i bil, da der er enkelte parkeringspladser ved kapellet. Det kan dog tilrådes at parkere tæt på, men ikke lige ved siden af kapellet, da det er en meget smuk gåtur gennem kirkegården.

I kapellet kan du opleve, hvordan lyset strømmer ind gennem de meget høje gotiske vinduer i begge sider. Det giver et fantastisk lys ind på de mange kunstværker, der er udstillet. På udstillingen vil du kunne møde værker inden for flere forskellige stil- og kunstarter, da der på udstillingen bl.a. vil blive præsenteret værker inden for maleri, grafik, kultegning, tekstilkunst, keramik og fotokunst – alt sammen inden for både figurativ og abstrakt kunst.

Blandt de kunstnere, der udstiller, er der kunstnere, der har deltaget i flere censurerede udstillinger, har udstillet på museer samt andre udstillinger i både Danmark og mange forskellige steder i verden som f.eks. New York, Rom, Venedig, London, Wien og München samt er repræsenteret i flere forskellige danske og ikke mindst internationale kunstbøger og -magasiner.
Ved at besøge udstillingen har du derfor mulighed for at se værker af høj international klasse.

Dagligt vil der være kunstnerne til stede, der vil give dig et indblik i, hvordan de arbejder, og du er meget velkommen til at få en dialog med kunstnerne om deres forskellige værker og deres arbejdsprocesser.

I årets Kunst i Pinsen udstiller fem forskellige kunstnere i Østre Kapel i regi af biZart gallery, nemlig: Jette Stranum, Eigil Asger Hansen, Lisbeth Olsson, Britta Ortiz samt gæsteudstiller Line Falk Iversen.

I kapellet vil der være mulighed for at slå sige ned og hvile benene, mens du betragter kunstværkerne. Hvis du har behov for det, vil du desuden kunne benytte dig af kapellets toiletter.

Telefon: 22 38 50 89
Email: kontakt@bizart.gallery
Web: www.bizart.gallery

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.