Birgitte Langevad

Jeg tegnede og malede allerede en del som barn. Jeg holder af at bruge mine hænder – og laver også collager, strikker mv. Jeg tog lærereksamen i 1983 (godt nok med faget billedkunst på papiret), fik børn og familie. Først for ca. 15 år siden blev min tegneinteresse genoplivet, og jeg begyndte at gå til undervisning i tegning og maling. Nu arbejder jeg med min kunst sideløbende med arbejdet som lærer.
Jeg har modtaget undervisning i klassisk tegnekunst, derefter bevægede jeg mig over i akrylmaleriet. Flere højskoleophold med fokus på billedkunstens forskellige genrer: portræt, farvelære, tryk og collage.

Jeg arbejder nu i et mere abstrakt univers, hvor jeg kombinerer vandfarven med tusch og udklip. Jeg inspireres oftest af årstidsskift, natur, dyr, og stemninger.

Jeg tilstræber, at beskueren kan digte sine egne historier, der skal være nogle detaljer at gå på opdagelse i. At udstille har været en øjenåbner for mig, da jeg ellers har holdt mit maleri relativt tæt ind til kroppen.
Jeg arbejder mest på papir, og følger som regel de klassiske formaterA4, A3 og A2. Billederne rammes ind af professionel indrammer.

Omgivelserne har stor indflydelse på vores trivsel og oplevelse af fx vores arbejdsplads eller hjem. Jeg tilbyder private, at man kan låne et billeder med hjem i en periode.
Kunst kan give energi og skabe et innovativt arbejdsmiljø. Jeg udstiller gerne i kunstforeninger, kontorer, butikker og arbejdspladser, hvor det kan lade sig gøre – og det kan det næsten altid!

Facebook: Birgittes Galleri. Opdateringer om udstillinger og nye værker.
Pinterest: Birgitte Langevad
Instagram: birgittelangevad

Lån evt. et billede med hjem i en periode – frisk dine vægge op med ny kunst.

Udvalgte udstillinger:
Kulturhuset Bølgen, Ålsgårde
Humlebæk Kunstforening
Kunstforeningen Velux
Kvinder og kunst ZONTA Hillerød
Kunstforeningen Frederiksberg Rådhus
Kunstforeningen Helsingør Kommune
Lejre Kunstforening, Biennalen 2017 ( censureret )
Kedelhallen, Frederiksberg
Lejre kunstforening Biennalen 2017. Censureret. 4 værker
Hvidovre Censurerede Udstilling 2018. 2 værker
Kommende udstillinger: Hvalsø Borgerservice, Vejdirektoratets Kunstforening, Kirke Hyllinge Lægehus

Telefon: 21 49 24 85
Email: Stok62@gmail.com
Web: www.birgitte.langevad.dk (under opbygning)

Posted in Lejre.