BAKANO Design


Vi designer og syr tasker og accessories af upcycled læder. På vores lille værksted i Holbæk genopstår gamle sofaer og slidte skindjakker som unikt bæredygtigt design.

Vi har stor fokus på funktionalitet i designet. Taskerne har altid gode inddelings muligheder med lynlåse og lommer, regulerbare stropper og nogle kan bruges i flere kombinationer: skuldertaske og rygsæk eller bumbag og i livet fx. Selve designet er tidløs og klassisk, og holder både i kvalitet og på tværs af modefænomener. Vi arbejder med rene linjer og få men elegante detaljer. Hovedsageligt syr vi i super blødt lammeskind som giver et meget elegant udtryk i kombination med få men klassiske detaljer i metal (lukninger, lynlåse, hager etc.). Nogle tasker får et mere råt udtryk med store lynlåse og skinnende detaljer. Vi har også nogle modeller i okseskind som er mere klassiske og diskrete, med matte, teksturiserede skind og matte detaljer. Nogle tasker bliver unikaer hvis en jakke har en fed detalje som indgår i designet. I mindre tasker og punge leger vi gerne med farver og laver fede farvekombinationer af små rest-skind.

På værkstedet laver vi også alle former for reparationer og transformationer: ny lynlås, rifter, for, nyt snit mm. Og så laver vi Costumdesign. Vi tror på at hvis du får en taske designet præcis efter sine behov, så er det en taske som vil blive brugt i meget lang tid. Og jo længere et produkt er i brug – jo mere bæredygtigt er det.

Vi syr også læderhynder efter mål: både puf, siddehynder, marrokopuder mm.

Har du en skindjakke eller et par bukser hængende som du ikke bruger, så tag det med og få et bud på hvordan vi kan gøre det brugbart igen – enten ved at lægge den op, sy snittet om eller vi kan sy den til en lækker taske for dig. Kun fantasien sætter grænser.

Telefon: 26 71 47 61
Email: kontakt@bakano.dk
Web: www.bakano.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.