Atelier Zonen

Vibeke Jensen
Rum, der sitrer, rum defineret af lys, rum mættet af stemning. Rum er et gennemgående motiv i mine malerier. Rummene er mennesketomme, men man kan ofte fornemme, at de lige er blevet forladt. Mennesker sætter spor og ofte ulmer der noget i krogene. Det kan være mine egne sindsstemninger jeg maler ud i billedet eller det kan være den stemning i et rum, der bærer præg af, at mennesker har brugt og levet i det. I mine rum er der tit flere åbninger, åbninger der giver en mulighed for at vælge, hvilken vej man vil gå. Det er ofte udefineret, hvor trapperne eller åbninger fører hen. I mine billeder undersøger jeg de følelser og stemninger, der ofte kun kan sanses og er svære at sætte ord på.

Email: vj@vibekejensen.dk
Web: www.vibekejensen.dk


Peter Fuglsang
Jeg er vild med mennesker og derfor maler jeg dem”.

Dette kunne godt være overskriften på min passion for at male. Jeg maler nemlig aldrig andet end mennesker og deres portræt.

Mit navn er Peter Fuglsang. Jeg er 56 år og er bl.a. uddannet lærer. Jeg er selvlært billedkunstner og bosat i Holbæk, hvor jeg har mit atelier.

Jeg har malet de sidste ti år, og har siden starten haft en særlig kærlighed til ansigter og den menneskelige figur. Arbejdet med at indfange en lighed og personlighed, der præcist beskriver form, men stadig bevarer et udtryk, der skaber liv og fanger beskuerens interesse, fascinerer mig.

Jeg bliver ramt af et udtryk, en udstråling, et smil, en eller flere rynker eller en fortællende kropsholdning. Menneskets styrke, svaghed, passion og livshistorie – det er det, der fanger mig og det jeg vil formidle i min kunst.

Jeg maler udelukkende med oliemaling af en god kvalitet på opspændt lærred.

Du kan følge mit arbejde på følgende medier;

Hjemmeside: www.peterfuglsang.dk

Facebook: Peter Fuglsang – Fine Art Gallery

Instagram: @peterfuglsang

Telefon: 21 42 55 67
Email: peter-fuglsang@hotmail.com
Web: www.peterfuglsang.dk

Posted in Forsideslider, Holbæk.