Atelier Vibeke Jensen

Atelier Vibeke Jensen

Rum er et gennemgående motiv i mine malerier. Rum defineret af lys, rum mættet af stemning.
Rummene er mennesketomme, men man kan ofte fornemme, at de lige er blevet forladt. Mennesker sætter sig spor og ofte ulmer der noget i krogene.

Jeg prikker mine motiver op og binder motiverne sammen med laserende flader og plamager, så de tilsammen danner rum. Den samme prik prikkes altid flere gange og ofte med flere farver for at opnå en sitrende og sanselige stemning. Nogle gange gengiver prikkerne lyset og andre gange overtager mørket.

Jeg har malet i mange år og har udstillet i hele landet og deltaget på mange censurerede udstillinger.

Kom og besøg mit atelier, som jeg deler med fire andre kunstnere.

Telefon: 30 24 43 81
Email: Vibeke_virenfeldt@hotmail.com
Web: www.Vibekejensen.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.