Atelier Tine Crumlin

”At danse med farver” i Atelier Tine Crumlin. Farverne hvirvler rundt på billedet som usynlige drager i kamp. Den ’usete’ verden er og bliver mit absolutte yndlingsmotiv. Krydret med en antydning af noget genkendeligt. Processen starter med en rejse ned i malebøtterne, ridende på bølger af tanker og følelser, varierer jeg anslaget af farve i fede lag, tynde laseringer, bruger pensel, spray eller hænderne, alt efter stemningen, intentionen og maleriets vilje. Jeg opleveler farven som en port til andre verdener. Jeg dvæler ved en enkelt farve eller to, fornemmer maleriets vibration og skaber et åbent, kraftfuldt eller sart rum at drømme uden skarpt definerede motiver. Jeg har malet siden ’87. Brugt år på kunstskoler. Har udstillet på censurerede udstillinger, i kunstforeninger og gallerier. Siden ´91 har jeg levet af at undervise børn og voksne i kunst og kreativitet.

Telefon: 40 42 24 87
Email: tcrumlin@gmail.com
Web: www.tinecrumlin.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Roskilde.