Atelier Tale Øksendal

Kombiner cykel- eller gåturen med en dejlig kulturoplevelse ”på randen” af Himmelev. Atelieret er dekoreret med det nyeste fra ”laboratoriet”. Både malerier og enkelte skulpturelle ting pryder udstillingsstedet i Engholmparken. Jeg har været på kunstscenen i 17 år. Maleriet er vigtigst i mit kunstneriske virke. Der skildres stort og småt fra vores, under normale omstændigheder, privilegerede samfund. Menneskelig interaktion, dilemmaer og kønsdebat er centralt. Der er dog kommet flere eventyrlige og dekorative elementer i mine værker de seneste 3 år. Jeg har været på kunstscenen i 17 år. Mit CV rummer udstillinger, udsmykningsopgaver og bogillustrationer. Jeg er flere gange blevet præmieret ved min deltagelse til censurerede udstillinger. Jeg vil glæde mig til at vise stort og småt frem fra værkstedet.

Telefon: 30 89 60 75
Email: tale.oksendal@gmail.com
Web: http://www.taleoksendal.dk

Udgivet i Roskilde.