Atelier HBH-Art

Helle Borg Hansen

Her møder du den professionelle kunstner Helle Borg Hansen og kommer helt ind i arbejdsrummet, hvor hun skaber sin kunst. Det er farverige oliemalerier med energi og bevægelse samt skulpturer i både bronze og glaseret stentøj.

Du vil foruden færdige værker også kunne opleve noget af processen undervejs, og det er det, der adskiller det åbne atelier fra en færdig udstilling.

Malerierne er en blanding af abstrakt og figurativt med motiver af bl.a. flamencodansere og dyr. Her er det specielt dansernes og hestenes kropssprog og bevægelser, hun arbejder med samt de vilde dyrs udtryk og direkte blik.

Farverne er specielle, da hun selv fremstiller dem af rene farvepigmenter og linolie, hvilket giver dem en særlig glød og stor holdbarhed.

Efter at have malet i mange år, ville hun prøve det tredimensionelle udtryk. Det blev i første omgang til en række bronzeskulpturer og senere blev de suppleret med stentøjsleret, hvor hun også har mulighed for at arbejde med farverne i glasuren.

I skulpturerne er motiverne også mest flamencodansere, da hun selv er flamencodanser og kanaliserer sin egen følelse af dansen ned i leret, mens hun modellerer. Hun mærker dansens bevægelse, mens hun modellerer, hvilket gør skulpturerne meget levende.

Atelier HBH-Art ligger i et naturskønt område, der med fordel kan nydes sammen med kunstoplevelsen
Der er udstilling både ude og inde, og du kan nyde en forfriskning i den smukke have.

Telefon: 20 91 18 66
Email: hbh@hbh-art.dk
Web: hbh-art.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.