Atelier HBH-Art

Hanne Borg Hansen
I år fejrer jeg 10 års jubilæum som professionel kunstner, og gør det i forbindelse med i kunst i pinsen.

Jeg arbejder mest med oliemalerier, hvor bl.a flamencodansere, heste og vilde dyr udgør motiverne på en farverig abstrakt baggrund. Det er bevægelse, energi, kraft og udstråling, der inspirerer mig. I malerierne af dyrene har jeg specielt fokus på øjnene, der kigger direkte på dig.

Min malestil er udviklet fra akvarel-teknik, som giver en levende og hurtig streg i det motiv, jeg lægger oven på en baggrund skabt i vådt i vådt teknikken. Efter at have malet adskillige af den slags akvareller, arbejdede jeg på at få den samme lethed i oliemalerierne.

Som en af de ganske få nutidige kunstnere, fremstiller jeg selv mine farver, så de består af rene pigmenter og linolie. Det giver nogle meget intense og holdbare farver.

Foruden oliemalerier og akvareller modellerer jeg skulpturer i voks, og får dem støbt i bronze. Igen er det dansere og heste, der står for skud, hvor jeg stræber efter at få bevægelsen til at leve i bronzen.
For nyligt er jeg begyndt at få printet min mands stemningsfyldte fotos på lærred, som jeg spænder op på blindrammer. Dem vil der også være en lille udstilling af.

Mit bidrag til arrangementet her er et kig ind i mit arbejdsunivers på atelieret, hvor jeg gerne fortæller om teknikker, inspiration, materialer og meget mere. Jeg laver også en udstilling i haven, hvor du sammen med malerierne og skulpturerne kan nyde udsigten til den fredede Skuldelev ås og nyde lidt forfriskninger.
Vil du vide mere om mine værker, så kig ind på hbh-art.dk.

Telefon: 20 91 18 66
Email: hbh@hbh-art.dk
Web: hbh-art.dk

Posted in Lejre.