Art by Bonde

Jeg er autodidakt billedkunstner og maler hovedsagelig abstrakte malerier. Jeg er oprindelig uddannet i grafisk kommunikation fra Den Grafiske Højskole (nuværende DMJX), og har gennem mit arbejde som grafisk designer altid brugt mine kreative evner. Det er dog først de senere år, at jeg har kastet mig over at male på lærreder, og jeg er blevet fuldstændig bidt af det.

Jeg maler i mange lag og benytter mange forskellige teknikker. Ofte starter jeg et billede vådt i vådt, og senere maler jeg videre tørt og bruger både akrylmaling, softpasteller, grafit, farvekridt og posca tusser. Jeg maler meget med spartel og stive pensler for at få et mere ekspressivt udtryk. Nogle af de underliggende lag forsvinder helt, mens andre kan anes gennem de overliggende transparente lag. Der skal helst være både ro og kaos, kontrast, balance, dybde samt detaljer, som betragteren kan gå på opdagelse i.

Jeg prøver at arbejde intuitivt og slår tanker og styring fra og lader billedet bestemme.

Jeg er stærkt inspireret af farverne i og omkring havet og vores natur.

Størrelsen på mine malerier er fra ca. 50 x 50 cm til 100 x 120cm. Men også lidt mindre billeder på akvarelpapir i rammer bliver det til.

Kom og kig og få et hvil i min have.

Telefon: 51 20 81 45
Web: www.facebook.com/artbybonde

Få kørselsvejledning
Udgivet i Lejre.