Anna-Marie Bonde

Jeg har altid interesseret mig for billedkunsten. Billederne med deres fortællende tanker, farver og former, har inspireret mig til at arbejde med malerkunsten selv. Jeg startede for 10 år siden, men med et aktivt arbejdsliv, var der begrænsede timer til min rådighed.

Jeg blev pensioneret i 2012, herefter havde jeg mulighed for at kaste mig ud i det jeg brænder for, – at male. Siden er jeg flyttet på landet, til Kirke Helsinge ved Gørlev hvor jeg har Storebælt og naturen lige uden for vinduerne. Det er naturen, som er min inspirationskilde, og som afspejler mine billeder i farver og motiv.
Acryl maling er min foretrukne maling. Jeg bruger pensler, svampe, fingrene og spartler. Mine værker bliver gennemarbejdet med mange farvelag. Undervejs kan det ændre sig mange gange, inden jeg føler, at det er en spændende oplevelse til beskueren.

Gennem de sidste 5 år er jeg blevet undervist af Anette Lynge, kunstmaler og underviser fra Odsherred. Vi er 6 kvinder, som har malet sammen gennem dette forløb, hvor vi gensidig har inspireret og vejledt hinanden, en proces som har været meget lærerig.

Jeg er født i 1946 i Næstved, men flyttede med mand og børn til Århus egnen, hvor jeg boede i 28 år. Børn og børnebørn trak mig tilbage til fødeøen, hvor jeg arbejde i Holbæk kommune som udbudskonsulent, til jeg gik på pension.

 

Telefon: 26 40 80 40
Email: annamb@vip.cybercity.dk
Web: www.annamariebonde.dk

Få kørselsvejledning
Posted in Kalundborg.