American Dream Galleri

Daniel Brophy er billedkunstner og kunsthistoriker fra Kean University i New Jersey. Han har udstillet i New York, New Jersey, Florida, Polen og Danmark. I 2020 åbnede han American Dream Galleri; et kunstnerdrevet galleri, værksted og kunstbutik i Holbæk. Visionen er at skabe et sted for drømme, fordybelse og fællesskab omkring kunst.

Hos American Dream Galleri kan du opleve kunst i høj kvalitet. Hver måned lægger galleriet hus til arrangementer og workshops for børn og voksne, og besøgende inviteres indenfor i kunstnerens atelier, hvor nye malerier bliver til.

Til dette års Kunst i Pinsen kan du som noget nyt tilmelde dig en af vores kunsttryk-workshops for børn og voksne. Vi afholder workshops hver dag i kunstdagene, så der er rig mulighed for at få en plads og folde dine kreative evner ud under kunstnerisk vejledning. Læs mere om tilmelding til vores workshops på American Dream Galleris Facebookside.

Når du besøger American Dream Galleri til Kunst i Pinsen er du også meget velkommen til at blive til en kop kaffe/te og lidt sødt og bidrage til at samle et af vores kunstpuslespil i galleriet. Bliver du bidt af puslespillet kan du købe en kopi af dit yndlings-kunstpuslespil med hjem.

I vores kunstbutik har du mulighed for at købe eller bestille reproduktioner af Daniel Brophys malerier. Disse trykkes i høj kvalitet på tykt bomuldspapir eller lærred og kan leveres i den størrelse du ønsker med eller uden ramme.
I år kan besøgende desuden opleve Uromageriets kunstneriske uroer og decor og også Smykkebix har et udvalg håndlavede smykker på udstilling i American Dream Galleri.

Endelig skyder vi kunstdagene i gang med First Fridays med fernisering på udstillingen fredag den 3. juni kl. 19:30-21. Læs mere om denne begivenhed på American Galleris Facebookside.

Kig forbi til uforglemmelige kunstdage i Pinsen i American Dream Galleri, hyg dig med vores kunstpuslespil og tilmeld dig en af vores workshops. Alle er velkomne!

BONUSINFO: Vidste du, at American Dream Galleri udfører kunstneriske bestillingsarbejder til både private og virksomheder? Vi har f.eks. skabt forsidemaleriet til Holbækkalenderen 2021 og 2022. Daniel Brophy har også malet et portræt af Bogart til Bogart Bogcafé i Holbæk.

Telefon: 30 23 50 64
Email: danielbrophyart@gmail.com
Web: www.danielbrophy.com

Få kørselsvejledning
Udgivet i Holbæk.