Alice´s Kunst, Atelier Alice

Velkommen i mit atelier, hvor jeg meget gerne vil fortælle mere om mine værker og arbejdsprocessen bag. Man er også velkommen med sin madpakke ude i vores store haveanlæg og oppe i huset på højen.

Der bydes dog kun på kaffe og te inde i mit atelier. Foruden den store fælles konkurrence om gavekort- udlodder jeg selv 1 Art Money dagligt blandt de besøgende. Man er altid velkommen til at besøge mit atelier efter aftale. Et foredrag med fremvisning af værker er også en mulighed: At rejse er at male, tegne og se

Alice Rosendal fortæller om sin kunst:
Mine nyeste værker med Tape Art er inspireret af berlinske kunstnere, som sidste efterår besøgte Køge med workshops og dekorerede store facader i byen med Tape Art- en ny kunstform, som optog mig meget.

Alice deltog i Kunstnernes Censurerede Sommerudstilling KS03 med 2 grafiske værker. Også her er det naturens former, farver og lys der er den direkte inspiration til mine billeder. Motiverne finder jeg både i ind- og udland. Jeg arbejder ofte ude- tæt på de afbildede motiver. Den nære kreative kontakt med naturen fylder mig med en glæde ved livet, som jeg forsøger at spejle i mine billeder og skitser. Jeg arbejder med skulptur i gibs, olie på lærred, pastelkridt på papir og især grafikken med stor lidenskab.

Jeg har udstillet mange steder i årenes løb, både solo og i grupper med andre kunstnere i DK og i udlandet. Størst var min udstilling i Galeria Oscar Román i Mexico City i 2008 i anledning af Dr. Margrethes besøg. Med Art Money har jeg bl.a. udstillet i New York, Berlin, Torshavn og senere i år i Paris.

Genré: Billedkunst

Telefon: 57 60 00 16 Mob. 40 16 87 16
Email: info@aliceskunst.dk
Web: www.aliceskunst.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Ringsted.