Alice´s Kunst, Atelier Alice

Velkommen i mit atelier, hvor jeg meget gerne vil fortælle mere om mine værker og arbejdsprocessen bag. Man er også velkommen med sin madpakke ude i vores store haveanlæg og oppe i huset på højen.
Der bydes dog på kaffe og te inde i mit atelier. Foruden den store fælles konkurrence om gavekort, udlodder jeg selv 1 Art Money dagligt blandt de besøgende. Man er altid velkommen til at besøge mit atelier efter aftale. Et foredrag med fremvisning af værker er også en mulighed.

Alice Rosendal fortæller om sin kunst:
Alice deltog i Kunstnernes Censurerede Sommerudstilling KS03 med 2 grafiske værker. Også her er det naturens former, farver og lys der er den direkte inspiration til mine billeder. Motiverne finder jeg både i ind- og udland. Jeg arbejder ofte ude- tæt på de afbildede motiver. Den nære kreative kontakt med naturen fylder mig med en glæde ved livet, som jeg forsøger at spejle i mine billeder og skitser. Jeg arbejder med skulptur i gips, olie på lærred, pastelkridt på papir og især grafikken med stor lidenskab.

Jeg har udstillet mange steder i årenes løb, både solo og i grupper med andre kunstnere i DK og i udlandet. Størst var min udstilling i Galeria Oscar Román i Mexico City i 2008 i anledning af Dronning Margrethes besøg. Med Art Money har jeg bl.a. udstillet i New York, Berlin, Torshavn og i år Paris.

Genre: Billedkunst

Telefon: 57 60 00 16 Mob. 40 16 87 16
Email: info@aliceskunst.dk
Web: www.aliceskunst.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Ringsted.