12 Soranere

Kunstnergruppen 12 Soranere blev etableret i 1975, og har siden da været aktiv med at arrangere udstillinger af medlemmernes værker.

Gruppens udstillingsaktiviteter består af den traditionelle påskeudstilling samt diverse udstillinger af medlemmerne, både lokalt i Sorø og i gallerier på hele Sjælland. Vi udstiller også gerne i virksomheder, offentlige institutioner og kontorer, kontakt os gerne.

Vi udstiller fast i Sorø Kultur- og Fritidscenter, hvor vi holder vores månedlige medlemsmøder. Udstillingen udskiftes 2 gange om året.

Antallet af aktive medlemmer af gruppen varierer, pt. er vi 18 medlemmer. Navnet “12 Soranere” er altså ikke længere et udtryk for antallet af kunstnere i gruppen, og tallet 12 må tillægges en mere symbolsk betydning.

Gruppens økonomi er baseret på kontingenter fra medlemmer og støttepersoner, sponsorer, private fonde samt offentlige støtte.

Støtteforening:
Er man interesseret i 12 Soraneres aktiviteter, kan man tegne et medlemskab som støttemedlem. Derved støtter man gruppen med et årligt kontingent, p.t. kr. 100, og deltager i forbindelse med Påskeudstillingen i en lodtrækning om nogle af værker.

Vi glæder os til at åbne dørene til Kunst i Pinse og præsenterer vores malerier, kollager og tegninger. Der bliver meget at se på, og ønsker du at købe billedkunst til dine vægge, kan du sikkert finde noget hos os. Kig gerne ind og få en snak med os om kunst og vores forening.

Telefon: 42 94 52 74 (formand Inge Vestergaard)
Email: ivl@mail.dk
Web: www.12soranere.dk

Få kørselsvejledning
Udgivet i Sorø.